El Govern Balear amplia la suspensión de actividad deportiva hasta el 30 de abril

Comunicado oficial

La conselleria d’Afers Socials i Esports publica una resolució que amplia fins el dia 30 d’abril totes les competicions i proves esportives vinculades a les federacions esportives de les Illes Balears que es realitzin en el territori illenc.

El decret que especifica les mesures de l’estat d’alarma, aprovat pel Consell de Ministres, marca la suspensió d’esdeveniments esportius fins el 30 de març, ara, degut a les característiques del nostre territori i amb la intenció de donar la major informació possible amb claredat i antelació, s’aprova aquesta ampliació del termini.

Les empreses organitzadores de competicions i activitats esportives, així com federacions, clubs i esportistes, es troben amb la necessitat d’haver de planificar tots els esdeveniments esportius i fer les reserves pels desplaçament d’algunes competicions interilles que estaven previstes a partir de l’1 d’abril. Ara, davant la incertesa, amb aquesta resolució, tenen la seguretat jurídica que no hi haurà activitat esportiva durant el mes d’abril de manera excepcional.

Dejar respuesta